SANITAIR PARTICULIEREN:
INSTALCENTER_940x475px
Van Kooten is ontstaan uit het loodgieters vak. Sanitair heeft daarbij altijd een belangrijke rol gespeeld. U kunt bij ons terecht voor alle sanitair-items. Ook voor een kleine reparatie en voor het renoveren en compleet aanleggen van uw badkamer en/of toilet. Kom naar ons InstalCenter voor advies.

Ons InstalCenter is telefonisch bereikbaar onder:
Telefoonnummer: 0546-581029
Mail: instalcenter@vankootenbv.net

De luxe badkamer
Het leveren en/of compleet installeren van het sanitair doen wij ook in samenwerking met diverse groothandelaren in de naaste omgeving. Wij komen zelf bij u de badkamerwensen opnemen en vertalen dit naar een technisch ontwerp. Vervolgens wordt u op afspraak bij de desbetreffende showroom geholpen voor het inrichten van uw badkamer en/of toilet. Benieuwd bij welke showrooms u terecht kunt? Aarzel dan niet om ons te bellen.

Sanitair_669x272px

SANITAIR PROJECTMATIG:
Ook bij projectmatig sanitair staan wij ons mannetje. Bij grote onderhoudsprojecten worden op grote schaal de toiletten, badkamers en keukens vernieuwd. Een strakke planning, de juiste maatvoering en het juiste aansluitmateriaal zijn hierbij van belang.
Onder projectmatig sanitair verstaan wij ook de toiletgroepen in bedrijven en instellingen. Dit aangevuld met veiligheidssanitair in onder andere de zorg.

Wonen op maat
Aanpassen van het sanitair kan het badkamer- en toiletgebruik een stuk veiliger en comfortabeler maken. Ongeacht of het een thuissituatie, verpleeghuis of openbaar gebouw betreft. De zelfstandigheid van mensen wordt verbeterd en het comfort neemt toe. Lees ook verder bij het hoofdstuk: Zorg en Welzijn.

Rioleringssystemen
Naast de riolering voor sanitair verzorgen wij ook uw hemelwaterafvoer in een gecombineerd of gescheiden afvoersysteem. Voor de bedrijfsmatige afvoertechniek leveren en installeren wij bijvoorbeeld ook de putten. (vetvangputten, olieafscheiders, afvoergoten en de bijbehorende pompeninstallaties)