Beveiliging en Toegang

INBRAAK:
Inbraak in woningen, bedrijven of instellingen komt helaas steeds vaker voor. In de meeste gevallen is sprake van zogenoemde gelegenheidsinbraak. Inbrekers komen vrij gemakkelijk binnen en laten een aanzienlijke schade achter, die meestal niet geheel door de verzekering wordt gedekt. Met een inbraakalarm kunt u het risico van inbraak aanzienlijk verkleinen. Van Kooten Beveiligingstechniek is een beveiligingsbedrijf en mag daardoor beveiligingssystemen tot de hoogste beveiligingsklasse installeren. De kwaliteit van uw inbraakalarm en de discretie van uw beveiligingsgegevens (ontwerpplannen, codes etc.) zijn bij ons gewaarborgd. Van Kooten Beveiligingstechniek is gerechtigd een BORG-opleveringsbewijs of BORG-certificaat af te geven waarmee u bij uw verzekeraar en meldkamer kunt aantonen dat uw systeem voldoet aan de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Wij bieden een beveiligingsplan waarbij gelet wordt op bouwkundige (vertragen), elektronische (signaleren) en organisatorische maatregelen.

BRAND:
Van Kooten Beveiligingstechniek is een installateur met de erkenning Branddetectiebedrijf. Daarnaast stellen wij kosteloos uw concept PVE op en kunnen wij de beheerder van uw systeem de instructie opgeleid persoon geven.

TOEGANGSCONTROLE:
Met een goed toegangscontrolesysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek kunt u gebouw, bezittingen en informatie beschermen tegen ongenode gasten. Maar een toegangscontrolesysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek biedt meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk een werktijdregistratie te koppelen aan het toegangscontrolesysteem. Zo kunt u bij calamiteiten nagaan of er nog mensen op het terrein of in het gebouw aanwezig zijn en kunnen medewerkers met 1 pas alle ruimten betreden waarvoor zij bevoegd zijn. Gaat er door verlies of diefstal een pas verloren, dan kan deze eenvoudig uit het systeem verwijderd worden, zonder dat complete sloten of cilinders vervangen hoeven te worden (dit is bij sleutels namelijk wel het geval). Door de grote variatie  aan toegangscontroleapparatuur en de specifieke wensen van de gebruiker/beheerder maken wij in een eerste gesprek altijd een analyse van de wensen en behoeften met de beheerder. Vervolgens adviseren wij u welk toegangscontrolesysteem voor uw pand en situatie het meest passend is. Na dit advies kunnen wij het systeem voor u installeren en onderhouden.

Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010

Scroll naar top