Communicatie en Beeld

TELEFONIE:
Een telefooninstallatie is voor bedrijven zeer belangrijk. De techniek rondom de telefooninstallatie ontwikkelt zich razendsnel. Hierdoor biedt het steeds meer mogelijkheden. De beste oplossing is natuurlijk afhankelijk van de eindgebruiker. Van Kooten levert dit maatwerk inclusief inprogrammering en inbedrijfname.

OPROEP en DEURCOMMUNICATIE:
Stel, er wordt 's avonds laat aangebeld. Eigenlijk vindt u het niet prettig om naar de voordeur te gaan en open te doen. Eigenlijk wilt u eerst weten wie er bij de voordeur staat.

In dit geval is een intercom- of videofooninstallatie van Van Kooten een oplossing voor u.

CAMERASYSTEMEN:
In steeds meer winkels en bedrijfspanden wordt gebruikgemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking. Ook geven de camera’s personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u tevens over bruikbare bewijslast. Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en de opstelling van de bewakingscamera-apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang.

CAI INSTALLATIE:
Vroeger hadden we één televisie en één radio, dat is nu wel anders. Op meerdere plekken zijn er aansluitingen en evenveel kans op kwaliteitsverlies. Vooral interactieve diensten zoals internet vragen om een goed aangelegde huisinstallatie.

DATANETWERK:
Databestanden, e-mails, foto’s en tekeningen zijn maar enkele voorbeelden van de informatie die medewerkers in een bedrijf delen. Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gebruikgemaakt van VoIP (Voice over IP = telefoon). Datanetwerken zijn het zenuwcentrum van elk hedendaags bedrijf. Een gestructureerde bekabeling van Van Kooten is de sleutel tot een stabiel datanetwerk.

Scroll naar top