Gebouwautomatisering

MEET EN REGELTECHNIEK:
Het bestuderen en beheren van een systeem, zijn de uitgangspunten van onze meet- en regeltechniek. De regeltechniek bestudeert het dynamische gedrag van een systeem over de tijd en probeert dit te sturen. Om een proces te kunnen regelen moet men de te regelen grootheden eerst kunnen meten.
Onze kennis van werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties stelt ons in staat om u een uitstekend functionerende installatie te garanderen. Alleen een goed uitgevoerde en ingeregelde installatie, met bijbehorende regeltechniek garandeert een optimale werking, zonder onnodig energieverbruik.

INTEGRATIE:
Door vergaande integratie van klimaatbeheersing, verlichting, beveiliging, toegangscontrole en datacommunicatie, krijgt men een optimaal functionerend, comfortabel en energiezuiniger gebouw.

BEHEER OP AFSTAND:
Gebouwbeheers- en besturingssystemen kunnen op afstand het gebruik vergemakkelijken en eventueel optimaliseren. Wij kijken als het ware bij u over de schouder mee in het systeem. Dit 24 uur en 365 dagen lang om meer controle te hebben over de techniek.
Daarnaast zullen wij natuurlijk ook in de auto stappen om uw installatie te ondehouden en direct service te verlenen bij eventuele storingen.

DOMOTICA:
De elektrotechniek is een omvangrijk vakgebied waarbij het toepassen van het juiste systeem in het juiste marktgebied van groot belang is. Als multi-disciplinair bedrijf kunnen wij het gehele traject van ontwerp tot realisatie in één hand uitvoeren. Ook kunnen wij als totaalinstallateur de elektrotechnische systemen integreren in de klimaattechnische installaties en de beveiligingen. Wij zullen op deze site niet op elk systeem afzonderlijk ingaan, maar natuurlijk willen wij u graag persoonlijk inlichten en helpen bij de beste keuze. Een zeer omvangrijke keuze.

Scroll naar top