Kennismaking en Voordelen

WIE IS VAN KOOTEN DAK- EN INSTALLATIETECHNIEK?

Van Kooten is een zelfstandig allround dak- en installatiebedrijf dat zich richt op het realiseren van een verscheidenheid aan technische installaties en alle bijbehorende raakvlakken.

Er bestaat een groeiende behoefte aan sterke partners die in staat zijn vanuit een aanspreekpunt te leveren en te zorgen voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Wij begrijpen de diversiteit aan klantenwensen en vertalen deze concreet in onze producten en diensten. Dit doen wij met hart voor techniek, ambitie, betrouwbaarheid en continuïteit als drijfveren. Wij voelen ons thuis in de rol van uw huisinstallateur.

Dat betekent een intensieve begeleiding en ondersteuning voor een compleet dienstenpakket opmaat. Een dienstenpakket dat wat betreft de technische mogelijkheden, elk jaar breder en innovatiever wordt. Het streven is dan ook ontzorgen en onze klanten zodanig bedienen dat de klant een duurzame relatie op prijs zal stellen.

Onze diensten zijn zeer gevarieerd, zoals u op deze site kunt zien. Onze opdrachtgevers zijn al net zo divers. Van particulier tot bedrijf. Van gemeente tot utilitaire belegger.

van-kooten-bus
VK 2
Scroll naar top