Personeel & Vacatures

COLLEGA GEZOCHT:
juni 2020

Vanwege uitbreiding van ons team, zijn wij op korte termijn op zoek naar:

  • SERVICEMONTEUR (E en/of W)
  • LEIDINGGEVENDE MONTEUR (W)
  • LEERLINGMONTEUR

Beschik jij over ruime ervaring? Je bent klantvriendelijk, je werkt in grote mate zelfstandig en werkt graag in de regio, dan zoeken wij jou!

Bent je geïnteresseerd?
Stuur dan je cv met motivatie naar:
Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV
t.a.v. afd. Personeelszaken
Ambachtstraat 10
7609 RA  Almelo

of mail naar:

info@vankootenbv.net

Wij bieden u:
Een zelfstandige en veelzijdige functie in een dynamische organisatie met een prettige werkomgeving. Vanzelfsprekend horen bij deze functies een goed salaris en scholingsmogelijkheden.

WERKEN BIJ ONS:
Werken bij ons bedrijf is werken met elkaar. Iedere schakel is van belang. De mens staat centraal bij ons. Als bedrijf willen wij dicht bij de klant staan, maar zeer zeker ook bij onze medewerkers. Meedenken en een no-nonsens benadering is hierbij de kern. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, atv, vervoer, gereedschap, kleding etc.) hebben wij de meeste klanten in deze regio (dus minder reistijd). Ook kun je bij ons als totaalinstallateur in de volle breedte van het vakgebied aan het werk.

STAGE BIJ ONS. PRAKTISCHE OPLEIDING (BBL) en KANTOOR OPLEIDING (MBO/HBO):
Van Kooten is als erkend leerbedrijf elke dag bezig om de toekomstige monteurs te begeleiden in hun loopbaan. Wij gaan hierbij uit van een win-win situatie, voor klant, bedrijf en medewerker. Deskundigheid is in de installatietechniek een eerste vereiste. Van Kooten geeft jouw die kans om je verder te ontwikkelen.
Enthousiaste en leergierige leerling-monteurs / stagiairs grijp die kans!
Ook MBO’ers en HBO’ers zijn welkom. Afstudeer opdracht? Neem contact op.

PERSONEELSVERENIGING (PV):
Naar elke medewerker van Van Kooten wordt de PV gepromoot. Een collegiale omgang tijdens het werk is belangrijk, maar wordt nog prettiger als je elkaar (onder andere omstandigheden) beter leert kennen. De PV van Van Kooten organiseert meerdere activiteiten per jaar.

Scroll naar top