Personeel & Vacatures

COLLEGA GEZOCHT:
september 2020

Vanwege uitbreiding van ons team, zijn wij op korte termijn op zoek naar:

 • SERVICE MONTEUR (E en/of W)
  Als ervaren, allround en representatief collega bezoek jij diverse klanten uit deze regio, met diverse storingen, inspecties, kleine installaties, onderhoudsklussen en je houdt van zelfstandig werken. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt hen tevens oplossingen aan voor verbetering van de installatie. Bij Van Kooten staat kwaliteit hoog in het vaandel.
 • LEIDINGGEVENDE MONTEUR (W)
  Als leidinggevend en ervaren monteur Werktuigbouwkunde zorg je voor het installeren van technische installaties en geef je hierbij leiding aan een team collega monteurs, heb je contact met de opdrachtgever en projectleider/werkvoorbereider en bewaak je de kwaliteit en voortgang van het project.
 • KLIMAAT MONTEUR
  Als monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van (duurzame) klimaatinstallaties. Deze kunnen bestaan uit het installeren van cv-ketels, airco’s, warmtepompen, ventilatiesystemen, luchtbehandelingskasten en diverse soorten leidingwerk. Tevens ben je een belangrijk aanspreekpunt in het realiseren van comfort voor de klant.
 • SANITAIRE MONTEUR
  Als sanitairspecialist heb je expertise in het sanitaire deel van ons vak, ben je nauwkeurig en kom je graag bij de mensen thuis. Dat kan zijn traditioneel loodgieterswerk, een reparatie van een kraan tot en met een luxe badkamer of andere woonhuisaanpassingen.
 • LOODGIETER / DAKSPECIALIST
  Als dakspecialist, zinkmonteur / loodgieter bestaan je werkzaamheden uit dak- en zinkwerkzaamheden voor particulieren en kleine uitiliteit. De afwisselende werkzaamheden lopen hierbij uiteen van dakreparaties, renovaties van platte daken tot alle bijbehorende zink en/of koperwerk. Daarnaast ben je ook in staat om diverse loodgieterswerkzaamheden in en aan een gebouw uit te voeren.
 • TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER
  Als Tekenaar-Werkvoorbereider ga jij aan de slag met het tekenen van E- en W-installaties. In overleg met de opdrachtgever, adviseurs en/of collega, vertaal jij de wensen tot een ontwerp. Als deze definitief is, verzorg jij de volledige werkvoorbereiding, inclusief contact leverancier / magazijn, zodat de monteurs aan de slag kunnen. Dit tot en met de oplevering van de klus.
 • LEERLING MONTEUR
  Heb jij affiniteit met het installatievak en wil jij dit vak graag al werkend leren in combinatie met school, dan zijn wij op zoek naar jou.

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van cv naar:
Van Kooten Dak- en Installatietechniek BV
t.a.v. afd. Personeelszaken
Ambachtstraat 10
7609 RA  ALMELO

Of via de mail: info@vankootenbv.net 

Wij bieden u:
Een zelfstandige en veelzijdige functie in een dynamische organisatie met een prettige werkomgeving. Vanzelfsprekend horen bij deze functies een goed salaris en scholingsmogelijkheden.

WERKEN BIJ ONS:
Werken bij ons bedrijf is werken met elkaar. Iedere schakel is van belang. De mens staat centraal bij ons. Als bedrijf willen wij dicht bij de klant staan, maar zeer zeker ook bij onze medewerkers. Meedenken en een no-nonsens benadering is hierbij de kern. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, atv, vervoer, gereedschap, kleding etc.) hebben wij de meeste klanten in deze regio (dus minder reistijd). Ook kun je bij ons als totaalinstallateur in de volle breedte van het vakgebied aan het werk.

STAGE BIJ ONS. PRAKTISCHE OPLEIDING (BBL) en KANTOOR OPLEIDING (MBO/HBO):
Van Kooten is als erkend leerbedrijf elke dag bezig om de toekomstige monteurs te begeleiden in hun loopbaan. Wij gaan hierbij uit van een win-win situatie, voor klant, bedrijf en medewerker. Deskundigheid is in de installatietechniek een eerste vereiste. Van Kooten geeft jouw die kans om je verder te ontwikkelen.
Enthousiaste en leergierige leerling-monteurs / stagiairs grijp die kans!
Ook MBO’ers en HBO’ers zijn welkom. Afstudeer opdracht? Neem contact op.

PERSONEELSVERENIGING (PV):
Naar elke medewerker van Van Kooten wordt de PV gepromoot. Een collegiale omgang tijdens het werk is belangrijk, maar wordt nog prettiger als je elkaar (onder andere omstandigheden) beter leert kennen. De PV van Van Kooten organiseert meerdere activiteiten per jaar.

Scroll naar top