Partners

INSTALLATIE-EXPERTS:
Enkele jaren geleden heeft Van Kooten een keuze gemaakt voor een verregaande samenwerking met een 2e installatiebedrijf. Het gaat hierbij om zusterbedrijf Assink-Weustink met vestigingen in Raalte en Nijverdal. Assink-Weustink is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf dat Van Kooten aanvult met onder andere communicatietechniek en industriële automatiseringstechniek. InstallatieExperts is een samenwerkingsvorm tussen Assink Weustink Electrotechniek uit Raalte en Nijverdal en Van Kooten Dak- en Installatietechniek Almelo en Nijverdal. Het aanbieden van alle technieken biedt als voordeel dat de klant één aanspreekpunt heeft en dat de planning, uitvoering en het eindresultaat van meerdere installaties op elkaar zijn afgestemd.

STICHTING HERGEBRUIK GEBOUWEN:
Van Kooten maakt deel uit van de stichting Hergebruik Gebouwen. Deze coöperatie wil op een innovatieve manier opdrachtgevers inspireren om gebouwen te hergebruiken vanuit de volgende kernbegrippen; evolutionair (ecosysteem vriendelijk), efficiënt, veranderbaar, vanuit een geïntegreerde ontwikkeling, lokaal afgestemd, gebruiksvriendelijk en haalbaar.

Dit is de gedeelde ambitie van de partners, die zo op een unieke manier samenwerken vanuit hun eigen vakbekwaamheid. Deze integrale aanpak leidt tot optimalisatie.

Leegstand van onroerend goed is behalve een maatschappelijk probleem ook een zorg van de eigenaar. Aanpassing van het gebouw met haar omgeving naar een huidig of toekomstig niveau, zal het gebruik ervan stimuleren. De complexiteit van deze opgave voor verandering is groot en vergt inzicht van veel partijen. Stichting Hergebruik Gebouwen heeft veel van deze kennis gebundeld en kan met haar structuur voor het project, ontbrekende kennis toevoegen.

Hergebruik Gebouwen tekent voor een inspirerende en actieve rol in het meedenken, adviseren en mogelijk uitvoeren van hergebruik van uw gebouwen.

Overige partners stichting Hergebruik Gebouwen:
Envita Almelo BV – GREeNmulate Croston UK – Lankelma Almelo BV – Nieuwenhuijse Arends Bouw en Risico Management Enschede – Phi Architectuur Almelo – Sänger IBCT Almelo en Invisor Omgevingsmanagement Almelo

Scroll naar top