Certificeringen

KWALITEIT EN VEILIGHEID:
Bij Van Kooten kunt u altijd rekenen op een keurige en vakbekwame uitvoering van het werk. Hierbij staat de veiligheid van de klant en medewerker voorop. Deze kwaliteit en veiligheid wordt gegarandeerd door vakkennis en gezond verstand. Dit kwaliteitsdenken wordt continu bewaakt door het bedrijf en zijn medewerkers. Ook zijn wij in het bezit van een Komo-Instal certificaat. Dit is een kwaliteitssysteem dat de interne/externe kwaliteitsuitvoering waarborgt.

Ons bedrijf stelt hoge eisen aan de arbeidsomstandigheden en het gebruik van deugdelijk gereedschap. Zo worden er aan de medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen verstrekt, zorgen wij voor een veilige werkplek en zijn alle uitvoerende en leidinggevende medewerkers VCA-opgeleid.

Voor wat betreft het milieu worden bij Van Kooten de afvalstromen secuur en separaat afgevoerd. Ook houden wij zoveel mogelijk rekening met energiezuinige en waterbesparende middelen in onze aanbiedingen.

Enkele hulpmiddelen voor ons kwaliteitsdenken zijn: lidmaatschappen (van o.a. brancheorganisatie), vakgerichte bijeenkomsten, opleidingen, samenwerking en de nodige certificeringen.

Footer kwaliteitslogo's

ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL? KIES VOOR OK CV:
Van Kooten heeft sinds kort het OK CV label. OK CV staat voor kwaliteit. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en beschikken over gediplomeerde Energie Service Specialisten voeren dit label. Kiest u voor OK CV? Dan weet u zeker dat uw cv-ketel wordt gecontroleerd door een ervaren vakman. Iemand die precies werkt volgens de wettelijke regels en de eisen van de fabrikant. Kijk voor meer informatie op www.ok-cv.nl

CVOK-van-kooten

DE VOORDELEN VAN VAN KOOTEN NOG EENS OP EEN RIJ:

• Veelzijdig: Alles onder een dak
• Organisatie: Persoonlijke en vakkundige manier van aanpak
• Zekerheid en Veiligheid: Installatie door gecertificeerd bedrijf
• Materialen: Toepassing van uitsluitend 1e klas materiaal
• Ervaring: Sinds 1920 vertrouwd met het dak en installatie vak
• Bereikbaar: 24 uur per dag
• Uitvoering: Van ontwerp tot en met oplevering
• Nazorg: Goede garantieregelingen

Scroll naar top