SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Werken & Leren – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Werken en leren

WERKEN BIJ ONS

Werken bij ons bedrijf is werken met elkaar. Iedere schakel is van belang. De mens staat centraal bij ons. Als bedrijf willen wij dicht bij de klant staan, maar zeer zeker ook bij onze medewerkers. Meedenken en een no-nonsens benadering is hierbij de kern. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, atv, vervoer, gereedschap, kleding etc.) hebben wij de meeste klanten in deze regio (dus minder reistijd). Ook kun je bij ons als totaalinstallateur in de volle breedte van het vakgebied aan het werk.

STAGE BIJ ONS

PRAKTISCHE OPLEIDING (BBL) en KANTOOR OPLEIDING (MBO/HBO)
Van Kooten is als erkend leerbedrijf elke dag bezig om de toekomstige monteurs te begeleiden in hun loopbaan. Wij gaan hierbij uit van een win-win situatie, voor klant, bedrijf en medewerker. Deskundigheid is in de installatietechniek een eerste vereiste. Van Kooten geeft jouw die kans om je verder te ontwikkelen.
Enthousiaste en leergierige leerling-monteurs / stagiairs grijp die kans!
Ook MBO’ers en HBO’ers zijn welkom. Afstudeer opdracht? Neem contact op.

14-06-2023:
Op dit moment zijn wij vanaf september 2023 op zoek naar een SAXION-student F&C.

Ben je een gemotiveerde Saxion-student (F&C) en op zoek naar een interessante Improving opdracht? Stuur ons dan snel jouw sollicitatie!

???????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tijdens jouw afstudeeronderzoek ga je onderzoek doen naar optimalisering van het Management Informatiesysteem.

Daarnaast is het de bedoeling dat je op basis van dit onderzoek een advies formuleert waarin je verbeteringen en een plan van aanpak aandraagt om de processen, procedures en activiteiten te verbeteren. Tevens werk je mee aan de implementatie.

???????????? ???????????????????? ???????? ????????????
·        Je bent bezig met de opleiding Finance & Control (beroepstaak Improving).
·        Je bent op zoek naar een uitdagende afstudeerstage.
·        Je bent initiatiefrijk, herkent problemen en denkt in oplossingen.
·        Je bent proactief en wilt graag leren.
·        Je bent beschikbaar vanaf september 2023 voor een periode van ongeveer 20 weken.

???????????? ???????????????????????? ???????????? ?????????
Een uitdagende afstudeeropdracht op onze locatie in Almelo. Tijdens jouw afstudeerstage krijg je persoonlijke begeleiding, heb je vrijheid en autonomie. Daarnaast kom je terecht in een afdeling waar jouw mening en afstudeeronderzoek tellen. De afdeling gaat namelijk met jouw aanbevelingen aan de slag. Naast aandacht voor persoonlijke groei, krijg je de beschikking over een eigen werkplek zodat je de werkzaamheden goed kunt uitvoeren.

???????? ???????????? ???????? ????????????????????????????????????????????????!
Spreekt deze uitdagende stageplek je aan? Neem dan contact op met Allard Schoemaker via a.schoemaker@vankootenbv.net.

PERSONEELSVERENIGING (PV)

Naar elke medewerker van Van Kooten wordt de PV gepromoot. Een collegiale omgang tijdens het werk is belangrijk, maar wordt nog prettiger als je elkaar (onder andere omstandigheden) beter leert kennen. De PV van Van Kooten organiseert meerdere activiteiten per jaar.

Scroll naar boven