SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Beveiliging & Communicatie – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

INBRAAK:

Inbraak in woningen, bedrijven of instellingen komt helaas steeds vaker voor. In de meeste gevallen is sprake van zogenoemde gelegenheidsinbraak. Inbrekers komen vrij gemakkelijk binnen en laten een aanzienlijke schade achter, die meestal niet geheel door de verzekering wordt gedekt. Met een inbraakalarm kunt u het risico van inbraak aanzienlijk verkleinen. Van Kooten Beveiligingstechniek is een beveiligingsbedrijf en mag daardoor beveiligingssystemen tot de hoogste beveiligingsklasse installeren. De kwaliteit van uw inbraakalarm en de discretie van uw beveiligingsgegevens (ontwerpplannen, codes etc.) zijn bij ons gewaarborgd. Van Kooten Beveiligingstechniek is gerechtigd een BORG-opleveringsbewijs of BORG-certificaat af te geven waarmee u bij uw verzekeraar en meldkamer kunt aantonen dat uw systeem voldoet aan de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Wij bieden een beveiligingsplan waarbij gelet wordt op bouwkundige (vertragen), elektronische (signaleren) en organisatorische maatregelen.

BRAND:

Van Kooten Beveiligingstechniek is een installateur met de erkenning Branddetectiebedrijf. Daarnaast stellen wij kosteloos uw concept PVE op en kunnen wij de beheerder van uw systeem de instructie opgeleid persoon geven.

TOEGANGSCONTROLE:

Met een goed toegangscontrolesysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek kunt u gebouw, bezittingen en informatie beschermen tegen ongenode gasten. Maar een toegangscontrolesysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek biedt meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk een werktijdregistratie te koppelen aan het toegangscontrolesysteem. Zo kunt u bij calamiteiten nagaan of er nog mensen op het terrein of in het gebouw aanwezig zijn en kunnen medewerkers met 1 pas alle ruimten betreden waarvoor zij bevoegd zijn. Gaat er door verlies of diefstal een pas verloren, dan kan deze eenvoudig uit het systeem verwijderd worden, zonder dat complete sloten of cilinders vervangen hoeven te worden (dit is bij sleutels namelijk wel het geval). Door de grote variatie  aan toegangscontroleapparatuur en de specifieke wensen van de gebruiker/beheerder maken wij in een eerste gesprek altijd een analyse van de wensen en behoeften met de beheerder. Vervolgens adviseren wij u welk toegangscontrolesysteem voor uw pand en situatie het meest passend is. Na dit advies kunnen wij het systeem voor u installeren en onderhouden.

Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010

TELEFONIE:

Een telefooninstallatie is voor bedrijven zeer belangrijk. De techniek rondom de telefooninstallatie ontwikkelt zich razendsnel. Hierdoor biedt het steeds meer mogelijkheden. De beste oplossing is natuurlijk afhankelijk van de eindgebruiker. Van Kooten levert dit maatwerk inclusief inprogrammering en inbedrijfname.

OPROEP en DEURCOMMUNICATIE:

Stel, er wordt ’s avonds laat aangebeld. Eigenlijk vindt u het niet prettig om naar de voordeur te gaan en open te doen. Eigenlijk wilt u eerst weten wie er bij de voordeur staat.

In dit geval is een intercom- of videofooninstallatie van Van Kooten een oplossing voor u.

CAMERASYSTEMEN:

In steeds meer winkels en bedrijfspanden wordt gebruikgemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking. Ook geven de camera’s personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem van Van Kooten Beveiligingstechniek bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u tevens over bruikbare bewijslast. Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en de opstelling van de bewakingscamera-apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang.

CAI INSTALLATIE:

Vroeger hadden we één televisie en één radio, dat is nu wel anders. Op meerdere plekken zijn er aansluitingen en evenveel kans op kwaliteitsverlies. Vooral interactieve diensten zoals internet vragen om een goed aangelegde huisinstallatie.

DATANETWERK:

Databestanden, e-mails, foto’s en tekeningen zijn maar enkele voorbeelden van de informatie die medewerkers in een bedrijf delen. Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gebruikgemaakt van VoIP (Voice over IP = telefoon). Datanetwerken zijn het zenuwcentrum van elk hedendaags bedrijf. Een gestructureerde bekabeling van Van Kooten is de sleutel tot een stabiel datanetwerk.

Van Kooten Beveiligingstechniek is bereikbaar via telefoonnummer: 0546-581010

15987

“Voor contante verkoop van onderdelen en installatiematerialen”

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
09.00 - 13.00 uur
Zaterdag: gesloten

Scroll naar boven