SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Duurzaam & Energie – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Duurzaam & Energie

ENERGIE ADVIES:

De uitdaging voor de hele wereld en dus ook voor een installatiebedrijf is het bouwen van een gebouw en installatie die naast kwalitatief lang meegaan ook duurzaam in gebruik zijn. Zodanig dat er zo weinig mogelijk afval en schaarste ontstaat. Dus niet alleen besparen door het aanpassen van gebruik van de energie (licht uit, thermostaat lager), maar besparen aan de bron in de vorm van energie opwekkers. Naast energiebesparing is het terugdringen van CO² uitstoot de belangrijkste gevolgreden.
Een duurzame installatie is een investering in een gezonde en nettere wereld. Dus een economische, ecologische en maatschappelijke winst met een duurzaam energieadvies van Van Kooten. In de praktijk komt het er op neer dat wij naast het ontwerp en realiseren van de duurzame installatie, wij ook het financiële traject voor u regelen (o.a. verkrijgen subsidie en financieringsvoordelen en fiscale voordelen). De terugverdientijd wordt niet voor een onbelangrijk deel bepaald door de subsidiemogelijkheden.

ENERGIEBESPARING:

In de nabije toekomst zullen wij al te maken krijgen met energie neutrale gebouwen. Deze gebouwen kunnen dus alleen gebouwd en gebruikt worden met energiezuinige installaties.
Voorschriften ten aanzien van het behalen van de energetische efficiëntie van nieuwbouw wordt aangegeven door middel van een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Wij praten hierbij dus over gebouwgebonden energieverbruik. De berekeningen van deze coëfficiënt zijn vastgelegd in normen. Dit getal zal de komende jaren verlaagd worden naar nul, wat nodig is voor een energie neutrale woning. Naast isolatie is er ook in de verschillende installatiedelen een behoorlijke winst te behalen. Wij kunnen aan uw vraag voldoen als het gaat om het ontwerpen en installeren van deze benodigde duurzame totaalconcepten.
Iedereen is gebaat bij een zo spoedig mogelijk implementatie van energiezuinigheid over de gehele linie. Naast een maatschappelijke en toekomstige verantwoording heeft de overheid te maken met een Europese / wereldwijde samenwerking met bindende afspraken. De woningbouwverenigingen zullen hun woningbezit verhuurbaar willen houden door beheersbare huur in combinatie met betaalbare nutsvoorzieningen.En bedrijven en particulieren zetten in op het kostenaspect van hun woning en/of bedrijfspand.

Mogelijke voordelen (een meervoudige winst):

  • minder schade aan milieu
  • toekomst onze kinderen
  • forse besparingen op energiekosten
  • financiële voordelen (bijvoorbeeld groenhypotheek)
  • waardestijging woning

15987

“Voor contante verkoop van onderdelen en installatiematerialen”

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
09.00 - 13.00 uur
Zaterdag: gesloten

Scroll naar boven