SERVICEDESK: 0546 - 581010 | 24/7 STORINGSDIENST | STORINGSHULP
Onderhoud & Beheer – Van Kooten Dak- en Installatiebedrijf

Onderhoud & Beheer

Nieuwe regelgeving voor CV ketels in 2023

Geldig certificaat wordt verplicht!! = CO Vakmanschap
Vanaf 2023 mogen bedrijven zonder een geldig certificaat geen werkzaamheden meer aan gasverbrandingsinstallaties uitvoeren (CV-ketels, gashaarden en geisers). Ze zijn in overtreding wanneer ze dat wel doen. Ook degene die opdracht geeft aan een niet-gecertificeerd bedrijf is vanaf 2023 in overtreding.
Woningbezitters, gebouweigenaren, huurders en verhuurders moeten er dus goed op toezien dat ze een gecertificeerd bedrijf inschakelen.

Gasketelwet, CO certificering, koolmonoxide regeling?

De Gasketelwet is een wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan alle cv-monteurs en bedrijven die gasverbrandingstoestellen installeren, repareren en/of onderhouden. Het komt er op neer dat na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden de monteur zijn werkzaamheden controleert en de resultaten vastlegt in een landelijke database. Dit geheel zal kostenverhogend zijn.
Onze monteurs zijn ondertussen opnieuw geschoold en allemaal gecertificeerd als Vakbekwaam Persoon. Van Kooten Dak- en
Installatietechniek is gecertificeerd onder CO-Keur Nederland.

SERVICE en ONDERHOUD:

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe kostbaar een slecht onderhouden installatie is? De kosten van een hoger energieverbruik en een kortere levensduur zijn door de jaren heen natuurlijk veel te hoog. En dan hebben wij het nog niet eens over de veiligheidsrisico’s en het milieu.
Goed onderhoud loont dus. Minder energieverbruik, langere levensduur, minder onverwachte rekeningen, meer veiligheid en geen productie-uitval, wegen zeer zeker op tegen de lagere onderhoudskosten en inspectie. Van Kooten verzorgt voor u dit onderhoud en inspectie voor diverse toestellen en installaties. Ook als er een storing is of een reparatie verricht moet worden, is onze reactiesnelheid van groot belang. Dus wacht niet meer en sluit vandaag nog een onderhoudscontract af. Onze storingsdienst staat dan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

ONDERHOUDSCONTRACTEN:

De afdeling technisch beheer staat 24 uur per dag voor de klant klaar. Is er een calamiteit dan moet je er staan. Daar gaan wij voor. Ook willen wij de klant de garantie geven dat de installatie over 10 jaar nog steeds perfect functioneert. Met onze onderhoudscontracten en onze specialistische monteurs staan wij in voor de nazorg en de eventueel nodige aanpassingen van uw en onze installatie. Hierbij zijn onze aandachtspunten: duurzaamheid, optimaal en veilig gebruik en comfort.

Nieuwsgierig geworden naar onze onderhoudscontracten? Neemt u dan contact met ons op via 0546-581010

INSPECTIE en PREVENTIE:

Naast het inspecteren van onze nieuw aangelegde installaties bij de eindoplevering, moeten ook bestaande installaties geïnspecteerd worden. Sommige keuringen zijn wettelijk verplicht, dit om te controleren of een installatie voldoet aan de technische- en veiligheidsvoorschriften. Soms moet eerst de bestaande installatie in kaart worden gebracht in een revisietekening. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij nemen een deel van uw verantwoordelijkheden en administratieve verplichtingen over.

Wij kunnen voor u inspecties doen aan onder andere uw:

  • Elektrische installatie (NEN3140)
  • Elektrisch handgereedschap
  • Energie management
  • APK
  • En alle andere overige installaties
15987

“Voor contante verkoop van onderdelen en installatiematerialen”

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
09.00 - 13.00 uur
Zaterdag: gesloten

Scroll naar boven